byACRE Carbon Overland Rullator

SKU BYA-5713504001736 Kategori Off-road rullatorer
6 995,00 SEK
Inkl. moms

Carbon Overland er en ultralet terrängrullator med kraftiga lufthjul.

byAcre logo

Välja färg:
På lager

Carbon Overland terrängrullator

Den helt nya byACRE Carbon Overland är en vidareutveckling av den välkända byACRE Carbon UltraLight. Carbon Overland är en extra robust version med stora luftgummihjul, vilket gör den perfekt ute i naturen.

Extra stora luftgummihjul

Till skillnad från Carbon UltraLight är Carbon Overland utrustad med extra stora luftgummihjul med en diameter på 25 cm, vilket gör att Carbon Overland lämpar sig för att ge sig ut i naturen på ojämnt underlag, den är stadigare och de stora luftfyllda hjulen absorberar vibrationer från marken mycket bättre än de mindre och massiva hjulen.

En rolig liten detalj som understryker att saker och ting är genomtänkta är att de kraftiga hjulupphängningarna i aluminium är monterade i tätade vattentäta kullager, vilket gör att du faktiskt kan köra rullatorn i vattenbrynet utan att oroa dig för att skada kullagren.

Kraftig kolfiberram med låg vikt

Carbon Overland är, liksom Carbon UltraLight, uppbyggd kring en lätt kolfiberram, vilket säkerställer den mycket låga vikten på bara 6,7 ​​kilo. Den låga vikten gör att du enkelt kan fälla ihop rullatorn och ta den med dig i bilen.

Ramen på Carbon Overland är några centimeter bredare än standardversionen av Carbon Ultralight, den ger mer stabilitet när underlaget är ojämnt och samtidigt en något bredare sits på 47 cm så det också finns plats för ytterkläderna.

Två eleganta färger

Du kan välja mellan två supereleganta färger för din nya byACRE Carbon Overland - den klassiska Defender-gröna inspirerad av den brittiska Landrover Defender - eller den eleganta Bentley Brown.

Standardutrustning och extra tillval

Carbon Overland levereras färdigmonterad i kartongen och inkluderar en bruksanvisning och reselås som är ett litet gummiband som håller rullatorn i hopfällt läge när du transporterar den.

Det finns möjlighet att köpa en smart väska lämplig för en dagstur med montering under sätet, eller det enklare shoppingnätet som passar för matinköp.

Rullatorn kan även utrustas med ett stabilt och elegant ryggstöd som ger extra stöd om du behöver vila benen lite på resan, och en käpphållare. Du kan se översikten över möjliga tillbehör längst ner på sidan.

Ring Senior24 kundtjänst på 085 809 85 41

Specifikationer:

- Ergonomiska handtag som stödjer korrekt hållning när du går med rullatorn
- Lätt att vika ihop med en bredd på bara 25 cm
- Stabil konstruktion med kolfiberram - vikt 6,7 kilo
- Enkel höjdjustering i steg om 30 mm
- Stora luftfyllda gummidäck med en diameter på 25 cm.
- Enkel att rengöra

När du beställer byACRE Carbon Overland på Senior24.se levererar vi fraktfritt till dig inom 1-3 dagar.

byACRE är ett danskt företag med en mission om att bryta ner fördomar förknippade med nedsatt rörlighet. Vi på Senior24.se är stolta över att kunna erbjuda byACRE produkter som hjälper dig med att upprätthålla en hög aktivitetsnivå – med stil.

Specifikationer

Handtagshöjd, min. 85,5 cm.
Handtagshöjd, max. 100,5 cm.
Hjulstorlek 25,0 cm.
Längd 73,0 cm.
Afstand mellem håndtag 44,0 cm.
Max brukarvikt 150 kilo
Bredd 68,0 cm.
Höjd 85,5-100,5 cm.
Vikt 6,7 kilo
Mått ihopfälld H:86 x L:73 x B:25 cm.
Sits bredd 47,0 cm.
Sits höjd 62,0
Garanti 24 måneder
Handtagshöjd 85,5-100,5 cm.

Tilbehör