Tröskelramp i aluminium, hopfällbar

MO-DS4076

Ny produkt

Hopfällbar tröskelramp, tillverkad i aluminium med en bredd på 76 cm.

Mer detaljer

1 695,00 SEK inkl. moms

Mer information

Solid tröskelramp i aluminium som är lätt att fälla ihop och ta med. Den kan användas både inomhus och utomhus.

Tröskelrampen är 76 cm bred, vilket betyder att den passar perfekt för normala dörröppningar som normalt är 80 cm. När den är utfälld så täcker den 20 cm på var sida av tröskeln. Bredden på 76 cm ger gott om plats för normalstora rullatorer och rullstolar.

Tröskelrampen är lätt att vika ut och lägga över trösklar med en höjd på upp till 5 cm. På undersidan av tröskelrampen sitter små gummifötter som säkrar att tröskelrampen ligger stabilt och inte flyttar sig när man kör över den. Ovansidan är räfflad för att vara halksäker.

Den hopfällbara tröskelrampen är som nämnt tillverkad i aluminium, vilket innebär att den tål en belastning på upp till 200 kg trots att den endast väger 3,5 kg.

Vi har även en annan variant av den hopfällbara tröskelrampen, som är 2-delad, vilket är en mer flexibel lösning. Det kan också vara en bättre lösning om dörröppningen är mycket smal. Du kan se vår 2-delade hopfällbara tröskelramp här.

När du köper tröskelramper eller handikappramper på Senior24.se, så levererar vi alltid gratis. Du har 14 dagars ångerrätt, om produkten inte lever upp till dina förväntningar.

Datablad

Längd 40,0 cm.
Bredd 76,0 cm.
Vikt 3,5 kilo
Garanti 2 års garanti
Bredd (körbredd) 76,0 cm. pr. skinne
Max stigning/höjd 5 cm.
Max belastning 200 kilo

Omdömen

Av (Huddinge, Sweden) den   10 Dec 2020 (Tröskelramp i aluminium, hopfällbar) :
(5/5

mycket nöjd

Jättebra ramp, passar på många ställen och är supersmidig att ha att göra med. I övrigt god service och snabb leverans.

trustpilot