Rullstolsramp i kolfiber, 82 cm.

SKU DS-MBX-CB-082 Kategori Ramper
8 195,00 SEK
Inkl. moms

Lättviktsrullstolsramp i kolfiber. Lätt att ta med sig - väger bara 3,4 kilo.

Nyhet: Rullstolsramp av kolfiber.

Lättviktsrullstolsramp - väger drygt 1/3 av en liknande aluminiumramp

Rullstolsramper är vanligtvis gjorda av aluminium. Även om aluminium är ett relativt lätt material är ramperna fortfarande tunga och därför svåra att ta med sig i bilen.

Här ser du vår helt nya rullstolsramp som är gjord i kolfiber och väger bara 3,4 kilo, vilket är nästan 1/3 av vad en liknande aluminiumramp väger.

Lätt att ta med sig i bilen - Alltid redo...

Den mycket låga vikten gör att rampen är superlätt att ta med sig i bilen, så du alltid är redo att passera hinder som trappsteg och dörrtrösklar.

Kolfiberrampen har en längd på 82 cm när den är utfälld, så den kan passera hinder på upp till 16 cm. Bredden är 78 cm, vilket gör att det finns gott om plats för de flesta rullstolar och rullatorer.

Den låga vikten gör som sagt att kolfiberrampen är lätt att ta med sig i bilen. Rampen är utrustad med handtag och levereras i en praktisk bärväska. När rampen är hopfälld är den bara 82 x 39 cm.

Kørestolsrampe i kulfiber

Trots den låga vikten kan rampen belastas med hela 350 kilo.

Om du behöver en kolfiberramp som är längre än 82 cm. kan du titta närmare på våra CareSlope-kolfiberramper, där du kan välja mellan 7 olika längder från 65-240 cm. Klicka här för att se CareSlope kolfiberramper.

När du köper tröskelramper eller handikapp-ramper på Senior24.se, så levererar vi alltid gratis. Du har 14 dagars ångerrätt, om produkten inte lever upp till dina förväntningar.

Specifikationer

Längd 82,0 cm.
Bredd 78,0 cm.
Vikt 3,4 kilo
Garanti 2 års garanti
Bredd (körbredd) 77,0 cm.
Max stigning/höjd 16 cm.
Max belastning 350 kilo

Tilbehör