Rolser RSG Logic Dramatenvagn med extra stora hjul - 2LRSG

SKU RLS-2986798 Kategori Shoppingvagnar
1 895,00 SEK
Inkl. moms

Rolser RSG Logic Dramatenvagn med extra stora hjul. 

Smart dramatenvagn från Rolser med extra stora hjul.

Rolser RSG Logic är utrustad med samma väska som våra övriga Rolser Logic modeller. Det som skiljer Rolser RSG Logic från de andra, är de extra stora hjulen med en diameter på hela 24 cm. Det innebär att den är väldigt behaglig att gå med om underlaget är mycket ojämnt eller om man ska ut i terrängen med den.

Rolser RSG Logic är tillverkad i den vanliga höga kvalitet från spanska Rolser och levereras i elegant svart färg.

Bra utrymme och enkel att hantera

Rolser RSG Logic dramatenvagn rymmer 43 liter vilket täcker de flestas behov, oavsett om du ska på en daglig inköpstur eller om du packar RSG Logic för en picknick i skogen. Dramatenvagnen är godkänd för 25 kg belastning.

Väskan är vattentät och har snörning under klapplocket, som håller locket på plats så att det inte blåser upp. På baksidan av väskan finns en blixtlåsficka för förvaring av tidningen, glasögon, mobiltelefon och nycklar.

Dramatenvagnen är som nämnt utrustad med extra stora och kraftiga gummihjul med en diameter på hela 24 cm vilket gör den mycket väl ägnad för användning i naturen på ojämnt underlag. När du ställer ifrån dig den, står den stadigt på stödbenet.

Tar lite plats

När du inte använder Rolser RSG Logic kan du fälla ihop ramen, så att den tar minimalt med plats. Det är en stor fördel om den ska med i bagageluckan i bilen eller bara städas undan.

Som en extra smart detalj så är Rolser RG Logic försedd med en liten krok på ramen, som gör att du kan hänga den på dramatenvagnen när du handlar så att du har händerna fria.

Se hela vårt sortiment med superläckra dramatenvagnar från spanska Rolser och PlayMarket här på Senior24.se.

Specifikationer

Hjulstorlek 24,0 cm.
Längd 39,5 cm. (ihopfällt 23,0 cm.)
Bredd 47,5 cm.
Höjd 102,5 cm. (ihopfällt 67,0 cm.)
Vikt 2,8 kilo
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max belastning 40 kilo (rekommenderad 25 kilo)
Rymmer 43 liter
Väskans mått H: 63 x D: 19 x B: 36 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inget kylfack
Hjul Extra stora

Tilbehör